top of page

Onze projecten

Op onze projectenpagina willen wij jou graag een inkijkje geven in enkele Fieldmarketing projecten waar we met trots aan hebben gewerkt. Vanaf het allereerste concept en visuals, afkomstig van onze klanten, nemen wij de productie volledig in handen. Dit vertaalt zich naar een proces dat zich afspeelt zowel in onze werkplaats als op locatie, waar we met zorg en oog voor detail het project tot leven brengen, inclusief de perfecte styling.

Onze huis- en tuinprojecten brengen een andere dynamiek met zich mee, waarbij we ons toespitsen op een praktische en betaalbare uitvoering. Elk project wordt met dezelfde toewijding benaderd, met als resultaat de perfecte balans tussen vorm en functie.

De foto's op deze pagina bieden een glimp van onze mogelijkheden, maar ons werk is zo uitgebreid dat het moeilijk is om alles hier te presenteren. Voor een volledig beeld en om te ontdekken wat Verlaan maakt het mooier voor jou kan betekenen, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Laat ons samen de mogelijkheden verkennen en jouw ideeën tot leven brengen in unieke en prachtige projecten. 

Werknemers van Verlaan maakt het mooier aanwezig bij opbouw op maat
Werknemers van Verlaan maakt het mooier bouwt op bij een fieldmarketing evenement

Kasten op maat

Ontdek onze op maat gemaakte kasten, elk ontworpen met vakmanschap en oog voor detail. Van elegante ingebouwde kasten tot functionele opbergoplossingen. Bekijk onze galerij voor inspiratie en neem contact op voor uw eigen unieke ontwerp.

Binnenhuisprojecten

Ontdek onze binnenhuisprojecten - van vloeren leggen tot het maken van verwarmingsoverkappingen, meubels, deuren en nog veel meer. Laat je inspireren door onze veelzijdige creaties en transformeer jouw interieur.

Buitenhuisprojecten

Ontdek onze buitenshuisprojecten - van het leggen van tegels tot het bouwen van schuren en vuilnisbakoverkappingen. Ook realiseren we fietsenstallingen en beplanting. We creëren schuttingen en nog veel meer. Laat je inspireren door onze veelzijdige projecten en geef jouw buitenruimte een upgrade met onze op maat gemaakte oplossingen

Experience events

Verken onze Experience Events - waar geen aanvraag hetzelfde is! Wij omarmen de diversiteit van elk project en genieten van het creatieve denkproces. Met trots realiseren we prachtige, grootschalige projecten. Bekijk onze foto's voor een impressie, maar neem ook vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Let op: sommige bedrijfsnamen zijn verwijderd van de foto's vanwege auteursrechten.

Voertuigprojecten

Ontdek onze Voertuigprojecten - een wereld van veelzijdigheid en creativiteit! Van het creëren van opvallende foodtrucks tot het bestickeren en wrappen van auto's en motoren. Elk project is uniek. Bekijk onze foto's voor een glimp van ons werk en neem contact met ons op om jouw voertuigprojecten tot leven te brengen!

Beursstands

Verken onze Beursstands - Van het ontwerpen en bouwen van opvallende stands tot het creëren van een unieke merkbeleving. Elk project is een mix van creativiteit en vakmanschap. Neem een kijkje tussen onze foto's voor inspiratie, en aarzel niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden voor jouw beursstand te bespreken!

Event styling

Ontdek onze Event styling - meer dan alleen bouwen! Voor thema-evenementen bieden wij een uitgebreide event styling service. Met oog voor detail en creativiteit transformeren we elke locatie tot een betoverende omgeving. 

Beton Ciré

Ontdek Beton Ciré - de ultieme trend voor een prachtige betonlook! Deze veelzijdige techniek kan worden toegepast op meubels, keukens, badkamers, vloeren en zelfs buitenruimtes. Het resultaat is een duurzame oplossing met een ongeëvenaarde esthetiek. Met zijn tijdloze schoonheid en duurzaamheid is Beton Ciré niet alleen mooi, maar ook functioneel.

bottom of page