top of page

Wie zijn wij?

Creatieve makers, voor de creatieve denkers

Wij zijn een creatief maakbedrijf, gespecialiseerd in de uitvoering van creatieve ideeën van reclamebureaus en Fieldmarketing. Met onze eigen werkplaats en ervaren team realiseren we alle constructies en verzorgen we op locatie de opbouw.

De diversiteit aan opdrachten vormt de kern van onze expertise, waardoor we een breed scala aan materiaalkennis en innovatieve oplossingen kunnen bieden. Van het vervaardigen van unieke items tot het creëren van een onderscheidende sfeer met onze styling op locatie, streven we naar het neerzetten van een geheel uitgewerkt project.

 

 

Naast ons creatieve werk hebben we ook ruime ervaring in meer traditionele opdrachten, zoals op maat gemaakte kasten, binnen verbouwingen, schuren, tuinoverkappingen en het plaatsen van schuttingen. Bij Verlaan Maakt het Mooier combineren we innovatie met vakmanschap voor een unieke en veelzijdige benadering van elke uitdaging.

20210601_145135652_iOS.heic

Ons verhaal

Na een aantal jaren in de grafische industrie, belandde Mark in een bedrijf dat relatiegeschenken en Branded Specials bedacht en ontwikkelde. Zijn specialisatie in het ontwikkel- en maakproces groeide gestaag, en na een periode als productieleider, waarbij de producties steeds groter en creatiever werden, evolueerde Noah van vakantiehulp tot een volwaardige medewerker in de werkplaats.

 

Tijdens de coronatijd, toen de markt voor Fieldmarketing producties tot stilstand kwam, ontstond het idee om als zelfstandig bedrijf te starten, met de focus op klussen in en rondom het huis.

Op 1 januari 2021 zetten Mark, Noah en Noraima Verlaan de stap en werd Verlaan maakt het mooier geboren. Na een eerste jaar in een Haagse garagebox verhuisden we naar een ruimere locatie in Delfgauw. Deze overgang was nodig omdat huis- en tuinklussen steeds vaker werden afgewisseld met creatief maakwerk.

Met de ondersteuning van de kwieke pensionado's Ed en Bert Verlaan, samen goed voor een eeuw aan ervaring, groeide het team. Dejan, ook familie, werd vast in dienst genomen, en bij grote opbouwklussen konden ze rekenen op Eva & Tim en andere handige zzp-vrienden van Noah.

In 2024 is het tijd om de vleugels verder uit te slaan. De lancering van deze website en regelmatige posts op sociale media staan op de agenda om leuke projecten te delen. Ons team geniet van de afwisseling in projecten, waarbij we voortdurend groeien.

Werknemer van Verlaan maakt het mooier die de bedrijfs auto bestickerd
Verlaan maakt het mooier bij opbouw eerste werkplaats

Ons team

Mark Verlaan

Mark Verlaan

Productionele uitwerkingen, offertes en planning

Noraima Verlaan

Noraima verlaan

Office Manager

Ed Verlaan

Ed Verlaan

Schilder

Eva Verlaan

Eva Verlaan

Website, sociale media

Merlijn Harms

Merlijn harms

Vakantie hulp

Noah Verlaan

Noah Verlaan

Werkplaats, transport en productie

Dejan Jovanovic

Dejan Jovanovic

Productie en schilderwerk

Bert Verlaan

Bert Verlaan

Meubelmaker

Tim van den Berg

Tim van den Berg

Productie

bottom of page